Beeld © Getty Images

Spice Girls praten hun mond voorbij in exclusief interview

7 november 2018 16:07

De herenigde Spice Girls hebben vandaag voor het eerst zonder Victoria Beckham hun eerste interview gegeven, met z’n vieren op BBC Radio 2. En er is goed nieuws voor de fans!

"Er waren tijden dat ik het niet zeker wist"

De meidengroep heeft laten doorschemeren dat er waarschijnlijk meer dan zes (!) concerten zullen komen. Radiopresentator Chris Evans vroeg namelijk of het concert op 15 juni de laatste zou zijn in het Wimbley-stadion, maar Scary Spice Mel B zei meteen: “Nee, dat is het niet.” Ginger Spice Geri Horner grapte dat het alleen zou gebeuren “als Mel B zich gedraagt.”

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Spice Girls gaan weer op tournee

Daarnaast zou Scary Spice de drijvende kracht geweest zijn achter de reünie, volgens de andere meiden. Ze heeft altijd gezegd dat ze weer bij elkaar zouden komen. Sporty Spice Mel C daarentegen was lange tijd tegenstander van de hervorming van de groep. "Er waren tijden dat ik het niet zeker wist", gaf ze toe, "maar je voelt je gewoon anders in de loop van de tijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ticketverkoop Spice Girls start zaterdag

Sporty Spice baalt er wel van dat Victoria niet meedoet, vanwege haar ‘zakelijke verplichtingen’, dat zei ze in een later interview vandaag met Heart Radio. In ditzelfde interview praat Scary Spice alwéér haar mond voorbij en verklapt ze dat ze met een nieuw album aankomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Must see: eerste foto nieuwe Spice Girls

De Spice Girls gingen in 2000 uit elkaar na twee jaar lang zonder Geri te hebben gespeeld. Alle vijf keerden terug voor een reünietournee in 2007 en een optreden tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012. Nu zijn ze weer herenigd, maar zonder Posh Spice Victoria Beckham. Tijdens hun hoogtepunten in de jaren negentig hebben ze drie studioalbums, dertien singles en een speelfilm uitgebracht.

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.30 uur en tickets koop je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!