Ladies of Soul Beeld © ANP

Ladies of Soul geven voorproefje van nieuwe single

08 november 2018 14:09

Goed nieuws voor alle fans van de Ladies of Soul: er is een nieuwe single onderweg! Via Instagram geven de muzikale vriendinnen alvast een voorproefje van hun fonkelnieuwe meesterwerkje We're in this together. Yeah ladies.

"Zeer binnenkort komen de Ladies met een splinternieuwe single"

"Goed nieuws! Zeer binnenkort komen de Ladies met een splinternieuwe single. Tjeerd Oosterhuis heeft alvast een exclusief voorproefje voor je!", schrijven de dames op de Instagram van de Ladies of Soul. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

En Vogue als belangrijkste gastoptreden bij de Ladies of Soul

Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer vormen sinds 2012 de Ladies of Soul, maar zijn al vanaf kinds af aan goed bevriend. Voorheen maakte ook Trijntje Oosterhuis deel uit van de groep, maar zij besloot vorig jaar om de groep te verlaten om zich te focussen op haar solocarrière. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Ladies of Soul gaat Aretha Franklin eren

De boezemvriendinnen geven al vijf jaar concerten in het Ziggo Dome. En met succes, want ieder jaar zijn de concerten weer uitverkocht. Tijdens de concerten is er ook ruimte voor gastoptredens. Zo waren Oleta Adams, Billy Oceaan en Leona Philippo de afgelopen jaren al te gast bij de Ladies of Soul.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Ladies of Soul keert in 2019 weer terug

Berget, Glennis, Edsilia en Candy zullen op 15 en 16 februari 2019 weer in het Ziggo Dome staan. Kaartjes voor de concerten zijn nog steeds verkrijgbaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!