Beeld © Instagram @famkelouise_

Famke Louise tekent bij hetzelfde management als Ronnie Flex

08 november 2018 16:45

Zangeres Famke Louise zit vanaf vandaag bij het artiestenmanagementbureau SPEC. Dat maakt de 19-jarige sensatie zojuist bekend via Instagram. Dat wordt een gezellige club samen met Ali B en haar 'misschien' liefje Ronnie Flex.

Andere grote namen die onder het label vallen zijn Monica Geuze, Glen Faria en niemand minder dan haar vermeende romance Ronnie Flex! Ook Ali B valt onder het management en ontvangt de jonge zangers met open armen. "Welkom bij de Spec Family", schrijft hij bij een post op Instagram.

Opvallend is dat de zangeres nu kiest voor een nieuw management, nadat eerder deze week via haar documentaire bekend werd dat Famke haar eigen management zou gaan doen. Voorheen ontfermde rapper Bizzey en presentator JayJay Boske zich over haar, maar in de Videoland-reeks beweerde ze dat ze op eigen kracht verder te wilde gaan.

View this post on Instagram

3.0 @spec.nl 📄🧡🖤

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Famke Louise klapt uit de school over relatie met Ronnie

Famke Louise werd eerder begeleid door manager Pearl, die haar dagelijkse steun en toeverlaat was. Toen bleek dat de populariteit van de zangeres in korte tijd omhoog schoot, kwamen ook Bizzey en JayJay erbij om haar te ondersteunen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Famke Louise breekt met managers Bizzey en JayJay

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!