John Mayer: 'Beroemdheid maakte een monster van me'

09 november 2018 05:35

John Mayer is naar eigen zeggen 'een veranderd mens en liggen zijn jaren als ontzettende eikel inmiddels achter hem'. Dit vertelt de zanger in een interview met het Amerikaanse muziektijdschrift Billboard.

"Sommige mensen vinden me nog steeds een eikel"

"Sommige mensen vinden me nog steeds een eikel, maar dat is gebaseerd op oude verhalen. Echt, de laatste jaren ben ik helemaal niet meer die gozer geweest die maar dacht dat hij alles kon hebben en krijgen wat hij wilde. Beroemdheid maakte een monster van me," aldus John.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Mayer blijkt toch niet zo'n vrouwenverslinder als gedacht

De 41-jarige Mayer zegt een stuk relaxter te zijn geworden en zich vooral op zijn muziek en die van anderen te richten. "Ik vind het hartstikke leuk om met mensen samen te werken. Als Rihanna nu belt, dan ga ik erheen hoor. Ik bewonder haar enorm, ze is zo'n type die je om 4 uur 's nachts kan bellen met een idee. Dat is wat echte artiesten doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Mayer doet onthullingen over zijn seksleven

John doet het wat vrouwen betreft ook wat rustiger aan dan voorheen. De zanger had relaties met onder andere Katy Perry, Taylor Swift, Cameron Diaz, Jessica Simpson en Jennifer Aniston, wat hem een reputatie als rokkenjager opleverde. Ook had hij nog al eens de neiging om over zijn exen uit de school te klappen tegen de media.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!