Martijn Krabbé mist interesse in zijn vak

10 november 2018 10:53

Martijn Krabbé mag weer een nieuw programma voor RTL presenteren. Zondag gaat De weg naar het miljoen van start. De 50-jarige presentator is dit jaar het gezicht van maar liefst zeven programma's bij de zender. Hij vindt zichzelf dan ook erg veelzijdig en snapt eigenlijk niet dat niemand hem ooit vraagt hoe hij voor elkaar krijgt om zoveel verschillende shows te doen.

"Ik wil geen one-trick pony zijn"

"Ik wil geen one-trick pony zijn, maar ik verbaas me er wel eens over dat niemand dan eens vraagt: hoe doe je dat nou precies? Vind ik on-be-grij-pe-lijk. Ik mis dat wel eens, die interesse in mijn vak. Ik heb best wat te vertellen”, zegt Martijn tegen het AD.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Spectaculaire zondagavondshow voor Martijn Krabbé

Zo zijn de opnames van The Voice of Holland bijna topsport volgens Krabbé. "Dat is de Champions League. Onderschat het presenteren van The Voice niet. Je moet ongekend scherp en fit zijn. De druk is enorm. Waar ze bij The Voice in het buitenland drie, vier dagen uittrekken voor één aflevering, maken wij er acht. De druk is enorm. Ik doe op één dag 150 gesprekjes met kandidaten, waarbij je elke keer dezelfde energie en interesse moet tonen."

Martijn heeft het nog steeds naar zijn zin bij RTL. Aan overstappen naar SBS, zoals veel van zijn collega's afgelopen jaar deden, denkt hij dan ook niet. Hij heeft nog een driejarig contract. "En zolang de inhoud mij aanstaat, blijf ik deze club trouw. Maar ik zie ze wel bij elkaar komen. RTL en SBS6 zullen wel samen móeten gaan samenwerken. Ik mag hopen binnen vijf jaar om de concurrentie van Google en Facebook tegen te gaan."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Kaj van der Voort wil de tweede Martijn Krabbé worden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!