John Mayer dronk geen druppel meer na feest Drake

13 november 2018 03:15

Een heugelijk moment voor John Mayer: de zanger vierde deze week dat hij al twee jaar geen druppel alcohol heeft gedronken. En die prestatie heeft hij niet alleen aan zichzelf, maar ook aan collega Drake te danken.

"Zette mezelf eigenlijk goed voor schut"

"Ik was op het feestje voor Drake's 30e verjaardag en ik ging compleet los. Zette mezelf eigenlijk goed voor schut. Ik had 'm zo goed geraakt, dat ik nog dagenlang van de kaart was en mezelf in acht moest nemen om te herstellen van deze zware kater. Toen stelde ik mezelf de vraag of ik hier nou nog wel zo'n zin in had. Nee dus," aldus John.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Mayer: 'Beroemdheid maakte een monster van me'

De zanger stopte abrupt met het consumeren van alcohol en besteedde de tijd die hij normaal nodig had om te herstellen aan het maken van muziek. "Ik ging mee op vier tournees, speelde in twee bands en vond het prima om de wereld rond te vliegen. Het ging echt niet allemaal ineens fantastisch en het was best wel moeilijk soms, omdat ik mijn leven saai vond zonder dat 'drank roesje'. Na een poosje ging het beter en omarmde ik het. Nu word ik wakker en denk ik: doe mij nog zo'n dag als gisteren."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!