Beeld © YouTube-kanaal RTL Late Night

Lange Frans eist excuses van Lil' Kleine

15 november 2018 13:25

Lange Frans vindt het hoog tijd dat Lil' Kleine hem zijn excuses aanbiedt. Dat is te horen in Lange Frans' nieuwste nummer Vergeven. De twee hebben al een aantal jaar ruzie en Lange vindt dat daar maar eens een eind aan moet komen, zo laat hij weten in zijn rap.

"Het was verre van mijn taak om je op te voeden"

In het nummer Vergeven rapt Lange Frans over de periode dat hij Lil' Kleine ontdekte en onder zijn vleugels nam. "Ik leerde je kennen, je was een jaar of 8. Je kon zingen en dansen, man wat vond je ons stoer. Het was verre van mijn taak om je op te voeden, maar ik was geraakt en nam je onder mijn hoede."

Trots was Lange zeker. Zo rapt hij: "En door de voedingsbodem kon je hard groeien, het was een feest om naar te kijken. Kleine moeite voor mij om het contract mee te tekenen."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

ZIEN: Nieuwe look voor Lange Frans

Toch lijkt het daarna al snel de verkeerde kant op te gaan, als we Lange mogen geloven. Op de plaat horen we hem zeggen: "Grote moeite bleek het om die lange mee te rekenen. Geniet er lekker van, ik ben zelf nu clean, maar door de rookgordijnen heb je alles toch gezien. En als we elkaar zien, grote vriend don't worry! Het zijn maar vijf letters: zeg gewoon sorry."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil’ Kleine lanceert zijn eigen feestcafé

Daar laat Lange Frans het niet bij. Hij haalt ook Lil' Kleine's ex Monica Geuze erbij. In april van 2016 noemde hij haar een 'ondankbare hoer' op Twitter. Kort daarna besloot hij haar nog eens 1 op 1 aan te spreken toen hij Monica tegenkwam in het vliegtuig naar Curaçao. In de business class zou hij begin 2017 naar haar geschreeuwd hebben: "Alles wat ik ooit over jou heb gezegd, sta ik nog steeds achter. Loop mijn kinderen voorbij als je ze ooit tegenkomt."

Nu rapt hij in Vergeven: "Ik noemde een Monica een k***** h***, sta achter ieder woord. Het stond zelfs in de krant heb je het niet gehoord? Zij had geen vertrouwen in het hart van mijn zoon, wiens weg was geplaveid met platina microfoons."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Lil' Kleine verwacht een succes te maken van zijn feestcafé

Lange Frans reageert bij RTL Boulevard op alle commotie. "Ik moest het vooral voor mijzelf een plekje geven", laat hij eerlijk weten. "En daarom is de plaat gemaakt. Wat er verder nu gebeurt kan mij niet zoveel meer schelen. Mijn werk ik gedaan, het is uit mijn systeem en ik kan door met andere dingen."

Lil' Kleine heeft nog geen reactie gegeven op het nummer van zijn oude leermeester. Benieuwd naar de track? Je luistert 'm hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!