Beeld © Instagram

Zoveel kost het om je favoriete artiest te laten optreden

17 november 2018 09:56

Heb jij binnenkort een feestje en wil je helemaal de blits maken met een toffe artiest op het podium? Dan boek je natuurlijk iemand zoals Lil' Kleine, Boef of Ronnie Flex. Maar hoeveel moet je daarvoor eigenlijk betalen?

Trek je portemonnee maar alvast, want het gaat niet goedkoop worden.

Ronnie Flex

Ronnie scoort hit na hit en pakt miljoenen views op YouTube. Het is dus ook niet zo gek dat hij een flink prijskaartje heeft. Voor 30 minuten moet je maar liefst 12.750 euro (!!) neerleggen. Wil je dat Ronnie ook zijn Dieuxperience meeneemt? Dan gaat het je 22.500 euro kosten.

Bizzey

Liever een toffe dj-set? Dan is Bizzey misschien wel iets voor je feestje! Je moet de oud-Yellow Claw-man minstens 60 minuten boeken en daar betaal je tussen de 3.000 en 4.000 euro voor.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Ronnie Flex verklapt wanneer hij vader wordt

Lil' Kleine

De man van dit moment is toch wel Lil' Kleine. Jorik is te boeken voor 10.000 euro tot 15.000 euro. Daarvoor staat hij maar liefst 30 minuten op het podium.

Broederliefde

Wil je de vijf gasten van Broederliefde op je feestje hebben? Dan moet je daar 10.000 euro voor neerleggen. Helaas komen ze alleen optreden in clubs en doen ze niet aan privé feestjes.

Ali B

Legende en tv-icoon Ali B rekent nog steeds een aardig bedrag voor een halfuurtje optreden. Hoeveel? 9.750 euro om exact te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B stelt theatertour uit voor zijn zoontje

Famke Louise

Ze staat nog aan het begin van haar carrière, maar Famke Louise harkt al aardig wat binnen per optreden. Voor zo'n 15 minuten op het podium mag je 2.000 tot 2.500 euro betalen.

Boef

Het is gewoon Boef man! Benieuwd naar zijn hits? Dat gaat je dan tussen de 7.500 en 10.000 euro kosten voor 30 minuten. 

Kraantje Pappie

Toch liever meezingen met Kraantje? Geen probleem! Voor hetzelfde bedrag als Boef, zo'n 7.500 tot 10.000 euro, komt hij een halfuurtje op je feestje. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!