Beeld © Instagram

Dit kosten je favoriete volkszangers

24 november 2018 07:07

Een feestje bouwen met een Hollandse hitmachine. Hoe leuk! Begin maar vast met sparen, want als jij een Samantha Steenwijk, André Hazes of Dries Roelvink wil boeken dan moet je aardig in je buidel tasten.

André Hazes

André Hazes scoort hit na hit. Hoe cool is het om deze zanger dan te boeken. Hij staat dertig minuutjes voor je op het podium voor een bedrag van 12.500 euro.

Gerard Joling

Om de Maak me gek-zanger uit te nodigen moet je wel een flinke portemonnee hebben. Je betaalt namelijk 14.000 euro om deze volkszanger voor je te laten optreden.

Frans Duijts

Liever iets minder geld uitgeven? Dat kan ook! Frans Duijts kun je namelijk boeken voor 3995 euro.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dries Roelvink vraagt politici het hemd van het lijf over muziek

Samantha Steenwijk

Velen kennen deze zangeres door haar deelname aan Bloed, Zweet en Tranen en The Voice of Holland. De 32-jarige blondine zingt graag dertig minuten voor je, maar dat kost je dan wel 3175 euro.

Willeke Alberti

Deze vrouw zit al behoorlijk wat jaren in the business en ze heeft dus zeker verstand van haar vak. Je kan zestig minuten naar deze fijne zangeres luisteren vanaf 7950 euro.

Dries Roelvink

Wil je graag zijn hit Ik kom eraan horen? Dries Roelvink komt vanaf 1475 euro naar jou toe! Een topavond gegarandeerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samantha Steenwijk wil binnen vijf jaar naar het songfestival

Corry Konings

Door haar deelname aan Expeditie Robinson kennen veel mensen haar als Corry King. Deze vechter komt dertig minuten een feestje bij jou bouwen voor 3495 euro.

Roy Donders

Een feest met glitters en pailletten, daar kan Roy Donders wel wat mee. Hij komt tijdens carnaval dertig minuten voor jou optreden en dat kost dan 1995 euro. Een feestje bouwen, maar dan niet tijdens Carnaval, dat kost je 2495 euro.