Beeld © ANP

Guus Meeuwis kondigt kindereditie Groots met een zachte G aan

27 november 2018 12:45

Guus Meeuwis komt in 2019 met een heel bijzonder Groots met een zachte G concert. Dit keer zal het muziekspektakel helemaal in het teken staan van kinderen, dit kondigde de zanger vandaag tijdens een speciale persconferentie aan. Op woensdagmiddag 12 juni staat hij met Groots Junior in het Philips Stadion in Eindhoven.

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, "maar we denken dat kinderen van zes tot en met twaalf jaar dit het allerleukste vinden", aldus Guus. "Bij de zondagmiddagshow komen altijd al veel gezinnen met kinderen en dat vormde de inspiratie om een concert speciaal voor kinderen te geven. Met dit concert wil ik kinderen op een bijzondere manier hun allereerste stadionconcert laten beleven."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis op podium bij André Hazes

Voor het kinderconcert heeft de Brabantse zanger het Groots Junior Managementteam in het leven geroepen, omdat een show voor zijn jongste fans 'hele andere koek is'. "Kinderen weten tenslotte zelf het allerbeste wat zij leuk vinden tijdens een concert!", zegt Guus over het team van adviseurs, dat bestaat uit zes kinderen. "Vergaderen met het Groots Junior Managementteam is al een feest op zich. Het enthousiasme springt ervan af en ze komen keer op keer met frisse nieuwe ideeën en advies. Zij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat ze kunnen dansen en zingen. Ook vinden ze het leuk als er kinderen van hun eigen leeftijd op het podium staan. Dat gaan we dan ook zeker regelen!" Op zijn eigen Instagram stelde hij al enkele leden van zijn nieuwe management voor. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Manon Meijers en Guus Meeuwis delen snoezig liefdeskiekje

Al sinds 2006 organiseert de zanger de concertreeks die inmiddels is uitgegroeid tot een toonaangevend muziekevenement. Gedurende de concerten komen verschillende nummers samen en doen verassende gastartiesten hun entree. In de beginjaren waren de concerten alleen in het Phillips Stadion, sinds 2009 is het evenement uitgebreid naar Heerenveen. In 2013 heeft Guus ook een buitenlandse editie gehouden in Curaçao onder de naam Groots Overzee. En nu komt daar dus een speciale editie voor kinderen bij. 

De juniorversie vindt plaats voorafgaand aan de reguliere shows op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni. De voorverkoop voor het kinderconcert start woensdagochtend, kaarten voor de andere shows zijn al te koop.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!