Beeld © Dominique Michelle Gimberg

MEROL komt met haar eigen show in Paradiso

13 december 2018 17:02

Met ruim 2.5 miljoen streams op Spotify voor Lekker Met De Meiden en een eigen kerstsingle is MEROL dé sensatie van dit moment. Aan RTL Boulevard verklapt de zangeres volgend jaar met een eigen Paradiso-show te komen. Dat wordt keihard meezingen!

"Mega vet natuurlijk"

Op 28 maart 2019 gaat MEROL optreden in de heilige poptempel Paradiso. Een mijlpaal voor haar! "Mega vet natuurlijk", laat ze aan RTL Boulevard weten. 

Fans kunnen op die dag natuurlijk meezingen met haar hits Lekker Met De Meiden en Ik Wil Een Kind Van Jou, maar binnenkort kunnen we nog meer nieuwe muziek van haar verwachten. "Ik heb nog heel veel liedjes hier op de plank liggen. En ik kan niet wachten om ze uit te brengen!"

Bij zijn? De kaartverkoop voor de show start vrijdag 14 december om 12.00 uur. Tickets zijn dan hier te koop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariah Carey move over! MEROL komt met dé kersthit van nu

De komende tijd is MEROL vooral van plan om nog een aantal singles te releasen. "Ik zit nu nog in de fase van gewoon om de twee maanden een single." Er zijn ook plannen voor een groter project, maar daar horen we waarschijnlijk pas in het najaar van 2019 meer over. 

Wel kunnen we nog voor haar Paradiso-show een Ik Wil Een Kind Van Jou 2.0 verwachten. "Op Valentijnsdag! Feministisch met expliciete seksuele teksten ", laat ze weten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!