Beeld © Instagram @feisecktuh

Vrienden organiseren eerbetoon voor overleden rapper Feis

02 januari 2019 21:00

Vrienden van Feis organiseren aanstaande vrijdag een eerbetoon aan de overleden rapper. Het wordt op de plek gehouden waar Feis opgroeide in Rotterdam.

"Neem een witte ballon en/of roos mee om voor onze legend los te laten"

Rapper Ali B deelt een aankondiging van het eerbetoon op Instagram. Volgens de organisatoren is het verdriet groot bij iedereen en daarom willen zij Feis hun respect tonen. Bezoekers wordt gevraagd: "Neem een witte ballon en/of roos mee om voor onze legend los te laten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Minderjarige aangehouden voor moord op rapper Feis

Het eerbetoon wordt vrijdag 4 januari om 17.30 uur georganiseerd op het Johannes de Vouplein in Rotterdam.

Update: Het eerbetoon is vanwege grote belangstelling in overleg met de politie verplaatst naar het Heemraadsplein in Rotterdam.

Rapper Feis werd op 1 januari rond 4.00 uur van het leven beroofd toen hij het nieuwe jaar aan het inluiden was in Rotterdam. Hij werd op straat neergeschoten. Ook zijn broer werd tijdens dit incident geraakt. Hij ligt op dit moment nog zwaargewond in het ziekenhuis.

De politie heeft zeven verdachten opgepakt. Het gaat om een jong meisje van 15, twee vrouwen van 32 en 59 en vier mannen tussen de 36 en 45 jaar oud. Alle zeven komen uit Rotterdam. De politie vermoedt dat het om een uit de hand gelopen ruzie gaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Feis op 32-jarige leeftijd overleden na schietpartij

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!