Beeld © Instagram @hetisjeginger

Ginger uit The Voice tekent platencontract

07 januari 2019 08:35

Helaas moest talent Ginger vrijdag het veld ruimen tijdens The Battles van The Voice of Holland. Maar de rapper hoefde niet lang te treuren, want hij heeft een platencontract getekend bij één van Neerlands grootse artiesten: Mr. Propz.

"Mama, Papa.. ik heb zojuist een droom waar gemaakt..."
Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Dit gebeurde nog nooit in The voice of Holland

Voor Ginger hield het Voice-avontuur op, maar dankzij Mr. Propz kunnen we van hem blijven genieten. De Waves-zanger wist het jonge talent namelijk binnen te halen bij zijn platenlabel Left Lance Records. En de zanger laat er geen gras over groeien, want al aanstaande vrijdag komt zijn eerste track uit genaamd Papa.

De voormalig Voice-kandidaat kan het allemaal maar amper geloven. "Mama, Papa.. ik heb zojuist een droom waar gemaakt...", schrijft hij vol ongeloof en trots op social media. Daarna keert hij zich tot zijn grote held Mr. Propz: "Thanks bro voor deze kans, ik voel me vereerd en thuis bij de fam."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Ali B groot fan van de altijd eerlijke Anouk in The Voice

Met zijn bijzondere versie van Treur Niet (Ode Aan Het Leven) wist Ginger de coaches eerder diep te raken. Lil' Kleine kon zelfs zijn tranen niet in bedwang houden na de zelfgeschreven rap van Ginger. "Ik zeg je eerlijk, ik heb tranen en ik heb kippenvel, man", terwijl hij een traantje wegpinkt. "Echt serieus, wauw." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!