Beeld © ANP

Dochter R. Kelly: 'Er is al jaren geen contact tussen ons'

11 januari 2019 03:05

Voor het eerst sinds het verschijnen van de documentaire Surviving R. Kelly heeft een van zijn kinderen via sociale media gereageerd op alle ontstane commotie. Dochter Joann Lee Kelly, beter bekend als Buku Abi, deelde een emotioneel statement op haar Instagram Stories.

"Het monster waar iedereen het nu over heeft is mijn vader"

"Aan alle mensen die vinden dat ik me uit moet spreken tegen alles wat momenteel gaande is, wil ik laten weten dat ik compleet stuk zit en dan druk ik me nog zachtjes uit. Het is absoluut niet mijn bedoeling geweest om onverschillig over te komen door nu pas te reageren. Ik bid voor alle families en de vrouwen die zijn geraakt door mijn vader's acties," aldus Buku.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga verwijdert samenwerking met R. Kelly van iTunes

Ze vervolgt: "Iedereen die mij kent weet dat ik geen band met mijn vader heb. Ik spreek hem niet en spreek nu dus ook niet voor hem. Vanwege persoonlijke redenen en alles dat mijn familie heeft moeten ondergaan en doorstaan door hem, zijn beslissingen en zijn achternaam, is het helaas jaren geleden dat mijn broer, zusje en ik hem gesproken hebben. Datzelfde geldt voor mijn moeder Andrea, zij heeft ook al jaren geen contact meer met hem."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Destiny's Child mocht niet samenwerken met R. Kelly

Buku doet een boekje open over wat voor soort man haar vader is. "Het monster waar iedereen het nu over heeft is mijn vader. Geloof me, ik weet wie hij is en hoe hij is. Ik ben opgegroeid met hem in huis. Mijn keuze om geen contact met hem te hebben, is om rust in mijn hoofd te hebben. En om zelf te helen van alles wat er gebeurd is. Dit onderwerp is heel moeilijk voor mij om over te spreken. Ik wil iedereen die ons gesteund heeft en liefde en gebeden heeft gestuurd daarvoor bedanken. Jullie liefde wordt gewaardeerd en dat zal altijd zo zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!