Selena Gomez terug op Instagram na behandeling

15 januari 2019 01:39

Drie maanden nadat ze haar social media-stilte had aangekondigd, keerde Selena Gomez maandag terug op Instagram. De zangeres poste drie foto's van zichzelf en wenste haar 144 miljoen volgers een gelukkig nieuw jaar.

"Het zijn altijd de uitdagingen die je laten zie wie je bent"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het lijkt de goede kant op te gaan met Selena Gomez

Selena gaf een update over haar mentale toestand, waar ze dit najaar aan werkte in een kliniek. "Het afgelopen jaar was er één vol reflectie, uitdagingen en groei. Het zijn altijd de uitdagingen die je laten zie wie je bent en waar je toe in staat bent", aldus de zangeres, die psychische problemen zou hebben vanwege de auto-immuunziekte lupus waar ze aan lijdt. In 2017 moest ze een niertransplantatie ondergaan als gevolg van de aandoening.

Selena was positief in haar post. "Geloof me, het is niet makkelijk, maar ik ben trots op de persoon die ik word en ik kijk uit naar het jaar dat eraan komt. Ik hou van jullie allemaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selena Gomez heeft afkickkliniek verlaten

In september gaf de 26-jarige aan even te stoppen met social media vanwege de vele hatelijke reacties. "Hoe dankbaar ik ook ben voor de stem die social media ons allemaal geven, ben ik net zo dankbaar dat ik even een stapje terug kan doen. Voorlopig even alleen vriendelijkheid en aanmoediging. Onthoud dit: negatieve reacties kunnen iedereen kwetsen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!