Beeld © ANP

Evers staat op in race voor Gouden RadioRing

15 januari 2019 17:42

Een maand na zijn afscheid maakt Edwin Evers kans op het winnen van de Gouden RadioRing. Zijn programma 'Evers staat op' is de vijfde kanshebber. Dat maakte Gouden RadioRing-presentator Rob Janssen dinsdag bekend in de uitzending van Veronica Inside, waar Evers zijn voormalige sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen tegenwoordig werken. Daarnaast maakt Evers ook kans op de Zilveren RadioSter voor beste radiopresentator.

Dj Edwin Evers nam eind vorige maand afscheid van zijn ochtendshow 'Evers staat op', met een twaalf uur durende marathonuitzending op Radio 538. Hij stopte na 21 jaar met zijn ochtendshow. De ochtendshow won meerdere Marconi Awards en won in 2006 de eerste Gouden RadioRing.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga supertrots op Zilveren RadioSter-nominatie

De dertiende editie van het RadioRing Gala vindt plaats op 31 januari in Theater Gooiland in Hilversum. Evers staat op neemt het op tegen de andere genomineerde radioprogramma's Somertijd (Radio 10), Vroege Vogels (NPO Radio 1), The Friday Move (BNR) en Club Ondersteboven van Slam!.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edwin Evers opnieuw het Amsterdamse Bos in met zijn band

Voor de Zilveren RadioSter Vrouw zijn Marieke Elsinga (Qmusic), Eva Koreman (BNNVARA, NPO 3FM) en Annemieke Schollaardt genomineerd. Bij de mannen zijn naast Edwin Evers ook Wilfred Genee (BNR) en Bram Krikke (SLAM!) genomineerd voor een Zilveren RadioSter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!