Beeld © ANP

Marco Borsato maakt line-up Vrienden van Amstel Live compleet

16 januari 2019 19:19

Marco Borsato zal ook dit jaar het podium betreden tijdens Vrienden van Amstel Live. Dat maakte de zanger zojuist bekend in RTL Boulevard.

"En als je dan een keer bent geweest, ben je wel meteen verkocht en verslingerd"

Zeg je Vrienden van Amstel Live, dan zeg je natuurlijk Marco Borsato. De zanger zal dit jaar voor de vijfde keer bij het muziekspektakel te zien zijn. Sinds zijn debuut in de grootste kroeg van Nederland in 2013, probeert hij er elk jaar bij te zijn. Iets wat helaas niet altijd lukt. "De agenda's sloten nooit goed aan. En als je dan een keer bent geweest, ben je wel meteen verkocht en verslingerd", vertelt Marco aan RTL Boulevard. Dit jaar is het de zanger wel gelukt om een gaatje te vinden in zijn agenda.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de line-up van Vrienden van Amstel 2019

Marco vindt vooral de kameraadschap onderling te gek. "Niemand hoeft de kar helemaal te trekken, maar iedereen doet net genoeg om het beste van zichzelf te laten zien. En je hebt een gedeelde verantwoording en dat maakt het superleuk."

De zanger zal samen met zijn vrienden van DI-RECT een speciale versie van zijn grote hit De Bestemming ten gehore brengen. "Marcel heeft een hele bijzonder versie gemaakt van De Bestemming, met koor en met strijkers." Volgens Marco wordt het één groot, bombastisch spektakel. "Echt een fantastische versie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grote namen toegevoegd aan Vrienden van Amstel LIVE! line-up

De line-up van de 21ste editie van het evenement bestaat verder uit De Dijk, Lil' Kleine, André Hazes, Sunnery James & Ryan Marciano Maan, Anouk, DI-RECT, Jeroen van Koningsbrugge, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Nick & Simon en Ronnie Flex. De Vrienden van Amstel vindt dit jaar op 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 26, 27 en 28 januari plaats in Ahoy in Rotterdam. Alle concerten zijn uitverkocht. De presentatie is in handen van Veronica-dj Giel Beelen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!