Beeld © Instagram @ronnieflex010

Ronnie Flex voelt zich gezegend met dochter Nori

20 januari 2019 14:40

Ronnie Flex won gisteren de Popprijs 2018, maar de mooiste prijs kreeg hij natuurlijk al in december. Toen werd de rapper vader van dochtertje Nori. We spraken hem over het vaderschap.

"Ik ben blij dat ik überhaupt een dochter heb kunnen krijgen"

Trotse papa Ronnie laat weten dat het goed gaat met de kleine Nori. Ook als vader gaat het goed. "Het was even wennen voor me natuurlijk. Een nieuw leven", vertelt hij aan RTL Boulevard. Het vaderschap heeft hem echt veranderd. "Toen ik mijn dochter zag, besefte ik pas hoe weinig dit me allemaal uitmaakte, dit Ronnie Flex gebeuren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex en DJ Wef op pad met de kleine Nori

Ronnie voelt zich intens gelukkig met zijn kleine meid. "Ik ben blij dat ik überhaupt een dochter heb kunnen krijgen. Ik ben gezegend met haar", vertelt hij met een glimlach van oor tot oor.

Met de geboorte van zijn dochtertje heeft hij er ook een kleine fan bij gekregen. Nori was nog geen maand oud toen ze deze week voor het eerst mee mocht naar papa's show bij Vrienden van Amstel Live. Voor Ronnie was het niet meer dan logisch dat ze er even was. Hij miste haar namelijk heel erg. "Ik had haar twee dagen niet gezien en het kriebelde en ik sliep slecht thuis. En toen heb ik haar even snel naar Vrienden van Amstel Live laten komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lief! Dochtertje Ronnie Flex is net een kerstengeltje

De Popprijs draagt Ronnie deels op aan zijn dochter en aan God. Het beeldje komt zelfs op Nori's slaapkamer te staan.

Ook draagt hij de prijs op aan rapper Feis, die op nieuwjaarsnacht werd doodgeschoten. Ronnie keek als kleine jongen al op tegen de rapper. Eerst al artiest en later als vriend. Feis gaf hem altijd veel wijze raad, onder meer: "Ronnie, je moet je niet focussen op competitie. Je moet gewoon doen wat jij wil doen." Ronnie mist zijn vriend dan ook ontzettend. "Ik mis hem en ik hou van hem. Ik heb al zoveel gehuild erom", zegt hij met een brok in zijn keel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!