Beeld © Instagram @itsduncanlaurence

Vader Duncan Laurence supertrots op zijn zoon

21 januari 2019 18:24

Duncan Laurence is dit jaar de Nederlandse inzending van het Eurovisiesongfestival. We spraken zijn vader Cor de Moor. Hij is supertrots op zijn zoon: "Het is gewoon te gek. Je eigen kind naar het songfestival! Hoe veel mensen gebeurt dat?"

"Je eigen kind naar het songfestival! Hoe veel mensen gebeurt dat?"

Heel Nederland hoorde vandaag het nieuws dat Duncan Laurence ons zal vertegenwoordigen op het songfestival, vader Cor was natuurlijk al op de hoogte. Hij wist niet wat hij meemaakte toen hij het hoorde. "Ik ging uit mijn dak! Helemaal uit mijn dak! Echt fantastisch!", vertelt hij aan RTL Boulevard. "Ik ben er best wel emotioneel onder. Ik ben supertrots." Zijn zoon staat straks voor een miljoenenpubliek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederlandse inzending songfestival eindelijk bekend

Wat voor soort liedje het gaat worden, weet Cor nog niet. "Hij heeft nog niks losgelaten." Het wordt dus nog even afwachten of hij voor een powerballad, country of juist een vrolijk popnummer gaat.

Na het horen van het nieuws moest Cor het wel een tijdje stilhouden, zelfs voor het broertje van Duncan. "Die zou het door kunnen lullen." Nu het nieuws bekend is, wordt de familie helemaal platgebeld. "Iedereen feliciteert ons en wil met Duncan praten. Die willen hem zien en knuffelen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederlandse inzending voor het songfestival is gekozen

Voor Cor is er geen twijfel over mogelijk dat zijn zoon de finale haalt. Sterker nog: hij is ervan overtuigd dat hij gaat winnen. "Mijn zoon is de beste zanger van Nederland, van de wereld. Dat zegt een vader natuurlijk altijd, maar dat is ook zo."

Cor roept iedereen op om zijn zoon te zien schitteren tijdens de halve finale van het songfestival. "Geniet van hem", zegt hij trots. Ook heeft hij nog advies voor Duncan: "Laat je niet meeslepen door anderen en volg het pad dat je voor jezelf hebt uitgestippeld."

Hoe Duncan het zal gaan doen, is nog even afwachten. De halve finales van de 64ste editie van het Eurovisiesongfestival vinden plaats op 14 en 16 mei in Tel Aviv. Op 18 mei is het tijd voor de grote finale.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!