Beeld © ANP

Marieke Elsinga haalt uit naar Wietze de Jager

1 februari 2019 07:57

Vol trots nam 'onze' Marieke Elsinga gisteren de Zilveren RadioSter bij de vrouwen in ontvangst. En tijdens haar speech kon ze het niet laten om één iemand in het bijzonder nog even in het zonnetje te zetten.

"Er is natuurlijk maar één iemand die ik echt het áller, áller, allermeest wil bedanken"
Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Marieke Elsinga geniet van vrijgezellenbestaan

"Er is natuurlijk maar één iemand die ik echt het áller, áller, allermeest wil bedanken", sluit Marieke haar speech af. "Eén man die ik echt wil noemen: en dat is Wietze. Dankjewel dat je naar 538 bent gegaan", grapt de radio-dj, waarna een hard applaus uit de zaal volgt. 

Alle gekkigheid op een stokje, het is natuurlijk Mattie aan wie Marieke ontzettend veel te danken heeft. "You always got my back, ik ben dol op je’’, bedankt ze hem. "Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben dat ik dit programma samen met jou doe’." De prijs wordt dan ook wisselbokaal want "jij zit achter de knoppen, jij schijnt de schijnwerper op mij, zodat ik kan shinen".

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Evers Staat Op wint Gouden RadioRing

De andere genomineerden voor beste vrouwelijke dj waren Annemieke Schollaardt (AVROTROS) en Eva Koreman (BNNVARA). Bij de heren ging Bram Krikke van SLAM!, naast de Marconi Award voor Aanstormend Talent, ook de Zilver RadioSter Man naar huis.

Het radioprogramma Evers Staat Op (Radio 538) heeft donderdagavond de Gouden RadioRing 2018 gewonnen, de jaarlijkse publieksprijs voor het beste radioprogramma. "Fantastisch dat we hem nu krijgen, nu we het eigenlijk niet meer maken", aldus Edwin.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!