Beeld © ANP

Ook Douwe Bob speelt in het Amsterdamse Bos

04 februari 2019 11:12

Douwe Bob geeft op zondag 14 juli een optreden in het Amsterdamse Bos. Hij is de achtste artiest die wordt aangekondigd voor de reeks zomerconcerten van Live at Amsterdamse Bos.

De zanger won in 2012 De beste singer-songwriter van Nederland, bereikte in 2016 de finale van het Eurovisiesongfestival, scoorde samen met Anouk een grote hit met ‘Hold Me’ en is al jaren niet van de festivals en uit de clubs weg te denken. De ras-Amsterdammer speelt met zijn kenmerkende countryrock/americana-sound dus een thuiswedstrijd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ogen Douwe Bob geopend na relatiebreuk

Live At Amsterdamse Bos is een reeks concerten die tussen mei en september op die locatie wordt gehouden. Andere acts die zullen optreden zijn: A Tribute to 2016, John Butler Trio, Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack, Peter Dohert & The Puta Madres en de Edwin Evers Band. De concerten van de Edwin Evers Band en De Dijk zijn al uitverkocht.

De komende maanden zullen nog meer namen bekendgemaakt worden. Kaarten voor het concert van Douwe Bob gaan komende vrijdag om 10.00 uur in de voorverkoop.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!