Beeld © ANP

Ariana Grande boos op Grammy producer

08 februari 2019 04:41

In een niet mis te verstane tweet heeft Ariana Grande hard uitgehaald naar Ken Ehrlich, de producer van de Grammy's. De zangeres zegt dat hij liegt over de reden waarom ze niet optreedt bij de award-show aanstaande zondag. Volgens hem 'was het voor haar te laat om nog iets in elkaar te zetten'. Grande legt op sociale media uit hoe de zaak volgens haar in elkaar steekt.

"Ik heb mijn mond gehouden, maar nu lieg je over me. Je weet dondersgoed dat ik binnen een dag een optreden produceer. Toen jij mijn creativiteit en zelfexpressie inbond, besloot ik om niet te komen. Ik hoop dat de show precies zo wordt als dat jij wilt. Ik heb 3 verschillende nummers voorgesteld. Het gaat hier om samenwerking, kunst, eerlijkheid. Ik wil me gesteund voelen en niet meedoen aan allerlei vervelende spelletjes. Dat is niet wat muziek voor mij is," aldus Ariana, die op veel steun van haar fans kon rekenen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Ariana Grande weigert om naar Grammy's te komen'

De zangeres is genomineerd voor twee Grammy's: pop solo-performance voor het nummer God Is a Woman en pop vocal-album voor Sweetener.

Ehrlich onthield zich van commentaar op Ariana's tweet.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!