Beeld © Merol Music

MEROL brengt speciale Valentijns-single uit

8 februari 2019 10:51

Hitmachine Merol heeft vandaag een nieuwe single uitgebracht, Hou Je Bek en Bef Me. De zangeres staat inmiddels bekend om haar satirische teksten en ook dit nummer is wederom vernieuwend te noemen.

"Het boeit me geen fluit. Ik wil met je naar bed."

Eerdere hits als Lekker Met De Meiden gingen al viraal om de grove, satirische teksten en dit keer is het niet anders. "Je wil een kop thee, elkaar leren kennen. Is dat oké? Je woont in de Pijp, was lid van het corps, zit in de sales en je praat maar door," klaagt Merol. "Het boeit me geen fluit. Ik wil met je naar bed." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MEROL heeft titel nieuwe single bekendgemaakt

In het refrein hoor je herhaaldelijk de titel van het nummer, een bekende formule van de zangeres. Het sentiment is duidelijk: "Laat dat praten, dat kan ook later. Eerst body Language. Doe niet zo eng, bitch." Merol wil geen praatjes, maar gewoon naar bed met degene die ze mee naar huis heeft genomen. Blijkbaar heeft diegene het niet goed begrepen, want ze moet hem instrueren wat hij precies moet doen. 

"Ik kwam op het idee dit nummer te schrijven, toen ik letterlijk de gedachte “Hou je bek en bef me” had, toen ik met een jongen op de bank zat en hij aan het kletsen was en thee wilde gaan zetten. Toen dacht ik: nee nee, ik wil gewoon met je naar bed", vertelt Merol over het creatieve proces achter het nummer. 

De videoclip van het Hou Je Bek en Bef Me wordt op Valentijnsdag uitgebracht. In de clip zal 3FM-dj Sander Hoogendoorn ook een cameo maken. Naast het uitbrengen van nieuwe muziek is Merol druk bezig met repeteren, dit jaar zal ze namelijk voor het eerst met haar eigen clubtour door Nederland reizen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!