Beeld © ANP

2 miljoen bezoekers voor Bohemian Rhapsody

12 februari 2019 18:25

Bohemian Rhapsody, de verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury, heeft vandaag de twee miljoenste bezoeker naar de Nederlandse bioscoop getrokken.

Om dit heugelijke feit te vieren zijn er op woensdag 13 maart 2019 door het hele land speciale Sing-Along-voorstellingen van de film: zing alle Queen-klassiekers mee met de hele zaal. De kaartverkoop voor de Sing-Alongs start morgen, woensdag 13 februari 2019, via de reguliere voorverkoopadressen.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cast van Bohemian Rhapsody droeg echte Queen-kleding

Met twee miljoen bezoekers sinds de release op 1 november 2018 is Bohemian Rhapsody inmiddels goed voor een box office van 19.411.172 Euro. De film stijgt naar met deze opbrengst naar plaats drie in de Nederlandse box office Top 5 allertijden, en zit de nummer twee 'Spectre' uit 2015 (20.520.272 Euro) op de hielen.

De film is genomineerd voor vijf Oscars: Beste Film, Beste Acteur (Rami Malek), Beste Montage, Beste Geluid en Beste Geluidseffecten. De film won eerder twee Golden Globes: Beste Film (Drama) en Beste Acteur (Drama) - Rami Malek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bohemian Rhapsody van troon gestoten door Green Book

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!