Beeld © ANP

André Hazes gaat bijzonder duet zingen met zijn vader

26 februari 2019 16:45

André Hazes brengt tijdens Holland Zingt Hazes een schitterend eerbetoon aan zijn vader. De zanger zal samen met een hologram van zijn overleden pa een duet ten gehore brengen. Nu weten we eindelijk welk nummer hij zal gaan zingen: Kleine Jongen. Dat heeft het management van André bevestigd aan RTL Boulevard.

"Het wordt niet normaal!"

André Hazes vertelde vorig jaar in RTL Boulevard al dat het waarschijnlijk Kleine Jongen zou worden. De zanger sprak over zijn lang gekoesterde droom om met zijn vader op het podium te staan, maar vertelde ook dat hij nog niks kon zeggen over welk nummer het zou worden. Toch liet hij wel iets los. Op de vraag tussen welke drie nummers hij twijfelde, zei André: "Kleine Jongen, Kleine Jongen of Kleine Jongen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes neemt hilarische tattoo van Bas Smit

Het hologram van zijn vader wordt volgens de zanger dit jaar nog mooier dan de andere jaren, omdat ze nu andere, betere technieken gebruiken. Volgens André was het vorige hologram prima voor het publiek. "Maar als 'zoon van' zie je dingen die gewoon niet helemaal top zijn." Nu wordt het volgens de zanger heel erg spectaculair. "Het wordt niet normaal!"

We zullen nog heel even geduld moeten hebben tot we het eindresultaat kunnen zien. Op 15, 16, 22 en 23 maart is het weer tijd voor Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes showt indrukwekkende tatoeage

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!