Beeld © Getty Images

Jennifer Lopez sprak Bradley Cooper moed in voor optreden Oscars

27 februari 2019 03:20

Vlak voordat Bradley Cooper zondag op moest bij de Oscars om zijn duet met Lady Gaga te zingen, fluisterde Jennifer Lopez hem wat wijze woorden in zijn oor. Dat vertelt de zangeres in een Instagram Live video.

“Hij leek zo nerveus!"

In de clip zegt JLo's vriend Alex Rodriguez tegen haar: "Ik vond het echt mooi hoe je hem dertig seconden voordat hij moest beginnen nog advies gaf. Je bent echt naar hem toe gegaan om iets te zeggen." De zangeres verontschuldigt zich lachend: "Hij leek zo nerveus!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga kreeg deze peptalk van Bradley Cooper voor de Oscars

Jennifer weet nog precies wat ze tegen Bradley heeft gezegd. "Ik fluisterde 'het liedje is zo mooi, zodra mensen de eerste noten horen gaan ze applaudisseren'. Ik zei hem dat hij zich geen zorgen moest maken en gewoon het nummer moest opvoeren."

Miniatuurvoorbeeld

Meer Gaga:

POLL: Ging Lady Gaga en Bradley's optreden bij de Oscars te ver?

De acteur liet een aantal weken voor de uitreiking van de Oscars aan Extra weten dat hij inderdaad bloednerveus was voor het optreden. Bradley verklaarde zelfs dat hij zich geregeld afvroeg waarom hij had toegezegd te zingen tijdens de ceremonie: "Soms denk ik bij mezelf dat ik een doodswens heb ofzo.".

Gelukkig ging het optreden perfect:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!