Rowwen Hèze helpt carnavalsvierders met hun kater

6 maart 2019 09:32

Het einde van de carnavalsperiode betekent voor veel feestvierders een keiharde terugkeer naar de realiteit. Omdat dit niet voor iedereen even makkelijk is, verleent de Limburgse band Rowwen Hèze vanaf woensdag nazorg met de single Vastenoavend Is Vurbeej.

"Droom weg op onze troostende klanken en laat de herinneringen starend naar het plafond weer voorbij komen"

"Rowwen Hèze is al jaren leverancier van feestmuziek. Echter, wij doen ook aan nazorg", zegt zanger Jack Poels. "Voor de dag na het feest leveren wij de ideale soundtrack. Droom weg op onze troostende klanken en laat de herinneringen starend naar het plafond weer voorbij komen”.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Lammers kreeg hulp van Rowwen Hèze

Hoe belangrijk die nazorg is, blijkt wel uit het feit dat het Limburgse radiostation L1 en Omroep Brabant het NOS Radiojournaal even uitstelden voor het debuut van de single. In de nacht van dinsdag op woensdag was om klokslag 00.00 niet het journaal te horen, maar werd het nieuwe nummer van Rowwen Hèze uitgezonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André van Duin 'niet te porren voor carnaval'

De single ‘Vastenoavend Is Vurbeej’ is afkomstig van het nieuwe album 'Voorwaartsch', dat op 26 april verschijnt. Momenteel trekt Rowwen Hèze langs de Nederlandse clubs met de 'Voorwaartsch Clubtour'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!