Beeld © Instagram @itsduncanlaurence

Is dit de Nederlandse songfestivalinzending?

06 maart 2019 15:49

Nadat RTL Boulevard bekend had gemaakt dat Duncan Laurence voor Nederland naar het Eurovisiesongfestival gaat, is er nog maar één vraag die ons bezighoudt: welk nummer gaat hij zingen in Tel Aviv? Het lijkt erop dat we het weten.

Deze week zal Duncan Laurence zijn inzending voor het songfestival bekendmaken. Al twee dagen lang bouwt voormalig The voice of Holland-kandidaat de spanning op via zijn Instagram-account. Gisteren en vandaag plaatste hij steeds drie afbeeldingen die samen één afbeelding zullen vormen. Als het goed is, wordt het plaatje morgen compleet gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader Duncan Laurence supertrots op zijn zoon

Songfestivalfans kunnen daar niet wachten en zijn online massaal aan het speuren geslagen. De site songfestivalweblog.nl vond mogelijk zo de hele afbeelding. En wat blijkt: hierop prijkt de tekst 'Duncan Laurence Arcade'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan komt in tweede halve finale Songfestival aan bod

Het kan dus zo maar zijn dat het nummer Arcade dit jaar de Nederlandse inzending is voor het Eurovisiesongfestival. Ook kan het hier gaan om een albumhoes, want Duncan brengt waarschijnlijk een compleet album uit. De AVROTROS heeft nog niet gereageerd en dus blijft het nog even gissen of Duncan met Arcade naar Israël afreist.

Wat wel opvallend is, is dat er een demo van de zanger op YouTube staat van het nummer Arcade. Je beluistert het hier:

Morgen zullen we weten of dit echt hét nummer is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!