Beeld © ANP

Waylon vol lof over songfestivalinzending: 'Geweldig!'

08 maart 2019 15:01

Het nummer Arcade staat nog geen dag online, maar wordt nu al bedolven onder de positieve reacties. Ook Waylon, wie Nederland twee keer vertegenwoordigde op het muziekfestijn, is laaiend enthousiast.

"Deze jongen krijgt een frisse, fijne start"

Duncan presenteerde zijn nummer gisteravond aan tafel bij De Wereld Draait Door. En sindsdien zit het liedje in de lift. De boekmakers spreken zelfs al van een positie in de top drie! Ook Waylon is vol lof over het nummer, zo vertelt hij aan RTL Boulevard. "Geweldig toch, je kunt niets anders zeggen. Het ziet er geweldig goed uit, goede clip. En ik vind het ook heel tof dat ze iemand sturen die we nog niet kennen, dat is ook voor Nederland wel eens prettig. Dan hebben we niet dat eeuwige gezeur en gedoe”, waarmee hij refereert naar het commentaar dat hij zelf afgelopen jaar kreeg op zijn inzending.

"Deze jongen krijgt een frisse, fijne start; een eerlijke kans. En dat is ook mooi er is geen vergelijkingsmateriaal", aldus Waylon.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Duncan Laurence schiet omhoog bij de bookmakers

Hij heeft er dan ook de volste vertrouwen in. “Ik hoop het echt voor hem. En ik hoop het ook voor Nederland", steunt hij Duncan. Hij heeft nog wel een tip voor het aanstormend talent: altijd je eigen weg blijven volgen. "Je kan je laten inspireren en luisteren naar andere mensen, maar uiteindelijk moet jij daar staan. Dus doe het op jou manier (...) Doe het geen wat bij jou past."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

'Als Duncan dit met dezelfde emotie live kan brengen, gaat-ie goed scoren'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!