Beeld © ANP

Willeke Alberti plakt er nog een show achteraan

11 maart 2019 15:33

Willeke Alberti gaat een extra optreden doen in AFAS Live om haar 75ste verjaardag te vieren. De zangeres had al aangekondigd om 5 oktober een groot optreden te doen in de Amsterdamse concertzaal. Maar de verkoop ging zo hard dat er op zondagmiddag 6 oktober een tweede show is bijgeboekt.

De kaartverkoop voor het tweede optreden is maandagmiddag van start gegaan. In deze Show van mijn leven, zoals ze het concert noemt, haalt de grande dame van de Nederlandse muziek samen met het publiek herinneringen op uit haar ruim 60-jarige carrière.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Willeke Alberti viert 75ste verjaardag in AFAS Live

Willeke zal haar eigen hits, duetten die zij met haar vader Willy Alberti zong en de Nederlandstalige klassiekers die haar en vele anderen nog altijd inspireren ten gehore brengen. Zoon Johnny de Mol, die de show produceert, gaat op verzoek van zijn moeder een grootse show vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes in elkaar zetten.

De zangeres wordt tijdens het concert begeleid door haar eigen band onder leiding van Peter van der Zwaag en nodigt een aantal verrassende gastartiesten uit voor deze speciale avond. Haar omvangrijke repertoire bevat onder andere liedjes als Telkens Weer, Spiegelbeeld, Samen Zijn, Ome Jan en de memorabele duetten met haar vader Willy Alberti, zoals De Glimlach Van een Kind en Niemand Laat Zijn Eigen Kind Alleen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol wil met zijn moeder Willeke Alberti samenwerken

Tijdens haar rijke muzikale carrière is Willeke Alberti veelvuldig onderscheiden. Naast diverse gouden en platina platen, ontving zij onder meer een Edison, de Gouden Harp, de Gouden Televizier-Ring en de Majoor Bosshardt Prijs. In 1996 werd zij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!