Fan steekt middelvinger op naar Diana Ross

14 maart 2019 04:29

Diana Ross was allesbehalve amused, toen een aanwezige bij een verrassingsconcert van haar in New York haar probeerde te porren terwijl ze aan het zingen was. De 74-jarige zangeres raakte zichtbaar geïrriteerd toen de man haar benaderde, meldt Page Six.

De zangeres gaf de man een pets en trok haar boa weg, voordat de beveiliging kwam aansnellen om hem te verwijderen. Daarvoor stak hij nog zijn middelvinger op naar Diana.

Bij het concert waren onder andere Kendall Jenner, Cara Delevingne en Hailey Bieber aanwezig. Volgens aanwezigen zouden zij rijkelijk beloond zijn voor hun aanwezigheid bij de opening van het Ian Schrager Edition Hotel op Times Square. De modellen zouden per persoon een ruime 200.000 euro gekregen hebben om het feestje op te luisteren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diana Ross swingt in homobar

Ian Schrager was samen met Steve Rubell het brein achter de legendarische club Studio 54 in New York. Het was destijds ook Diana Ross die zong op de allerlaatste avond dat Studio 54 open was, voordat Schrager en Rubell wegens belastingontduiking naar de gevangenis moesten.

Steve Rubell overleed in 1989. "Het is jammer dat hij dit niet meer mag meemaken," aldus Ian.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!