Beeld © YouTube-kanaal Davina Michelle

Zo lekker klinkt de nieuwe hit van Davina Michelle

15 maart 2019 17:08

Het duurde lang, maar eindelijk is Davina Michelle terug met een kneiter van een hit! Vandaag dropte de YouTube-sensatie haar nieuwste pareltje: Skyward.

"Het is zo’n achtbaan geweest"

Met haar kersverse single slaat Davina een compleet nieuwe weg in. Ze gaat niet voor haar moedertaal, maar kiest bij Skyward voor Engels. Hoewel ze natuurlijk hoopt dat het nummer een groot succes wordt, hoeft ze niet zo nodig nog een nummer 1-hit. Zo vertelde ze eerder al tegen het ANP: "Ik zie het niet als een must." Ze wil namelijk vooral muziek maken die ze zelf leuk vindt.

"Het belangrijkste voor mij is dat het muziek is die ik zelf heel leuk vind, waar ik zelf achter sta. En of het nou op nummer 1 staat of op nummer 34.000, dat maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Ik moet het heel mijn leven lang doen, dus kan ik beter iets doen wat ik leuk vind dan iets wat andere mensen leuk vinden."

Ze is dan ook apetrots op haar single. "Het is zo’n achtbaan geweest. Samen met mijn team heb ik zo hard gewerkt en ik ben zo trots op het nummer”, deelt ze op YouTube. Het voelt voor de zangeres dan ook alsof ze nu pas echt aan haar carrière begint. "Ik heb echt het gevoel dat dit de eerste stap is. De vervolgstap is altijd wel duidelijk geweest. Het was nooit mijn plan om coverartiest te blijven. Dan blijft de vraag: wanneer ga je die stap nemen, en met welk liedje, waar je zeker van bent."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Davina Michelle gespannen door lancering nieuwe single

Maandag verschijnt de videoclip, maar op YouTube geeft ze haar fans alvast een klein voorproefje. En wat ziet het er goed uit!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Davina Michelle staat samen met Marco Borsato in de Kuip

Davina beleefde eind vorig jaar een droomstart van haar carrière toen Duurt Te Lang dankzij haar deelname aan Beste Zangers een megahit werd. De single voerde elf weken lang de Nederlandse Top 40 aan.

Woensdag werd bekend dat Davina dit jaar op Pinkpop staat. "Ja, dat verbaasde mij eigenlijk ook", aldus de zangeres. "Ik ga gewoon mijn ding doen en ik hoop dat mensen het waardig vinden. Ik ga gewoon alles doen wat ik heb."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!