Beeld © YouTube-kanaal Davina Michelle

Davina Michelle covert monsterhit uit A Star Is Born

16 maart 2019 15:08

Davina Michelle beleefde eind vorig jaar een droomstart van haar carrière dankzij haar deelname aan Beste Zangers. Ook op YouTube is de zangeres een grote hit en weet ze elke week duizenden mensen te raken met haar covers. Ook haar versie van Always Remember Us This Way van Lady Gaga zorgt weer voor kippenvel.

De 23-jarige Davina brak vorig jaar door dankzij haar deelname aan het tv-programma Beste zangers, waarin ze een cover zong van Glen Faria's Duurt te lang. Het nummer werd een enorme hit en voerde elf weken lang de Nederlandse Top 40 aan. Nu is ze terug met een eigen single: Skyward. Maar op haar YouTube-kanaal blijft ze iedereen verbazen met haar prachtige stem. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Visagiste Lady Gaga verklapt geheim A Star Is Born

Inmiddels is Davina niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Zo staat ze zelfs dit jaar op Pinkpop. "Ja, dat verbaasde mij eigenlijk ook", aldus de zangeres. "Ik ga gewoon mijn ding doen en ik hoop dat mensen het waardig vinden. Ik ga gewoon alles doen wat ik heb."

Ook heeft Davina in korte tijd grote internationale bekendheid verkregen. Op haar YouTube-kanaal bracht de zangeres vorig jaar een cover uit van Pinks hit What About Us. De video kwam terecht bij Pink en die noemde de versie van de Nederlandse zangeres beter dan haar eigen versie. Davina Michelle staat nu in het voorprogramma van het concert van Pink in augustus in Den Haag. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zo lekker klinkt de nieuwe hit van Davina Michelle

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!