Beeld © CW/Netflix

Riverdale-acteur Cole Sprouse is nu ook zanger

21 maart 2019 21:12

De serie Riverdale houdt ieder jaar een speciaal evenement, namelijk een musical-aflevering. Dit keer was de Amerikaanse klassieker Heathers aan de beurt. Cole moest dus even goed z'n keeltje schrapen voor hij de set opliep.

"Het is zeker weten m'n lievelingsnummer uit de aflevering" 

Hoewel er vaak dood voorkomt in de serie, was het dit keer behoorlijk rustig. En zonder moorden achter de schermen van de musical was alle aandacht besteed aan de zangtalenten van de sterrencast. Ook Cole moest er dit jaar aan geloven. Vorig seizoen weigerde hij nog zijn kunsten te delen, maar een duet met zijn vriendinnetje Lili Reinhart kon hij niet afslaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cole Sprouse deelt superschattige date met vriendinnetje

De show runner van de serie legde vorig jaar nog uit waarom Cole niet zong in die aflevering: "We hebben erover gepraat en ik zei; 'Voel je iets voor die musicals?' Hij zei toen; 'Luister, ik heb ook nooit gezongen tijdens mijn Disney-programma's. Het zou veel werk kosten.'" Voor de fans had het al veel eerder mogen gebeuren. Op Twitter zijn ze lyrisch over het gouden keeltje van Cole. 

Ook vriendinnetje Lili vond het niet mis. De actrice plaatste in haar Instagram Story een linkje naar het nummer op Spotify en beschreef hoe ze zich over hun samenwerking voelde. "Ik ben een beetje partijdig, maar het is zeker weten m'n lievelingsnummer uit de aflevering." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!