Beeld © ANP

Eurovision in Concert eerste officiële optreden Duncan Laurence

22 maart 2019 09:49

Duncan Laurence staat op 6 april op het podium van AFAS Live tijdens Eurovision in Concert. Dat maakte de concertorganisatie vrijdag bekend. Het wordt Duncan's eerste officiële optreden in zijn carrière.

Eerder deze week werd bekend dat behalve Duncan ook Dana International een optreden geeft. De Israëlische zangeres won in 1998 het Eurovisie Songfestival met het nummer Diva.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan Laurence nieuw binnen in top tien

Voordat Duncan voor het Eurovisiesongfestival afreist naar Tel Aviv geeft hij ook nog een show in het Zonnehuis in Amsterdam. Het 'uitzwaaioptreden' op 1 mei was binnen enkele dagen uitverkocht.

Eurovision in Concert trekt jaarlijks naast veel Nederlandse fans ook honderden songfestivalliefhebbers uit heel Europa. Tijdens het concert maakt steevast een groot deel van de artiesten die tijdens het komende Eurovisiesongfestival optreden hun opwachting. Het is voor veel bezoekers de kans om hun favorieten voor het eerst live in actie te zien. Daarnaast zijn er gastoptredens van bekende oud-deelnemers. De elfde editie van Eurovision in Concert wordt gepresenteerd door Marlayne Sahupala en Cornald Maas.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan Laurence leeft op een roze wolk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!