Russiche songfestivalinzending kijkt niet naar bookmakers

26 maart 2019 08:49

Als we de bookmakers moeten geloven is Sergey Lazarev de grootste concurrent van Duncan Laurence tijdens het komende Eurovisiesongfestival. De Russische inzending, die momenteel op de tweede plaats staat achter de Nederlander, vindt echter dat er niet te veel naar de verwachtingen van de gokkers moet worden gekeken.

"Ik ga niet kijken en ik wil ook niet horen wat anderen over mij of over mijn optreden zeggen"

"Kijk niet naar de bookmakers", waarschuwt Sergey op de site van het songfestival. De zanger weet er zelf alles van toen hij tijdens zijn eerdere deelname in 2016 als een van de favorieten voor de zege de finale in ging. "Ik weet nog dat iedereen naar me toe kwam en zei dat ik zou gaan winnen, voor 100 procent. Ik wist dat het veel te vroeg was om dat te zeggen en dat alles nog kon gebeuren. En ik had gelijk."

Sergey werd uiteindelijk derde achter Oekraïne en Australië. Dit jaar wil de Rus van niets weten als het gaat om de bookmakers. "Ik ga niet kijken en ik wil ook niet horen wat anderen over mij of over mijn optreden zeggen. Ik wil tot het einde bij mezelf blijven zodat ik zeker van mezelf ben en er vertrouwen in heb."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan Laurence over deelname Eurovisiesongfestival

Rusland komt uit in de tweede halve finale op 16 mei, dezelfde als Nederland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!