Beeld © Getty Images

Beyoncé doet bijzonder eerbetoon aan Diana Ross

27 maart 2019 11:22

Het 75ste verjaardagsfeestje van Diana Ross was een knalfuif. Amerikaanse sterren kwamen massaal af op het partijtje, omdat ze de Queen of Motown wilden vieren. En dat leverde bijzondere momenten op, waaronder een serenade van niemand minder dan Beyoncé.

"Wil jij Happy Birthday zingen? Kom eens hier!"

De Kardashians waren ook aanwezig en in de Instagram Story van Khloé is duidelijk te zien hoe Diana's dochter, Tracee Ellis Ross, een toespraak houdt voor haar moeder. Tracee is zelf geen zangeres, maar wilde wel dat er gezongen werd ter ere van haar iconische moeder. Terwijl ze om zich heen kijkt, ziet ze opeens Beyoncé staan. "Wil jij Happy Birthday zingen? Kom eens hier!", zegt ze tegen de Crazy In Love-zangeres. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het roerige leven van ‘Diamond Diva’ Diana Ross

Beyoncé kan natuurlijk niet weigeren en neemt de microfoon over. Op een andere video is te zien hoe Diana geniet van het moment, terwijl P. Diddy toekijkt. Het spektakel werd bijgewoond door Kourtney Kardashian, Kris Jenner, zoon Evan Ross en zijn vrouw Ashlee Simpson. 

Ook P. Diddy's dochtertjes hadden een glansrol op de avond, zij mochten meedansen tijdens het optreden van Stop In The Name of Love met Diana Ross. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!