Beeld © ANP

Maan vergezelt Marco Borsato in De Kuip

01 april 2019 08:55

Maan en Diggy Dex vergezellen Marco Borsato deze zomer in De Kuip. Dat maakte de zanger maandag bekend in de ochtendshow van Gerard Ekdom op Radio 10.

"Langzaamaan valt alles op z’n plek, ik kijk er enorm naar uit en beloof dat er nog veel meer moois aankomt, deze reeks wordt een unieke mijlpaal in m’n carrière”

"Ik ben ontzettend trots om vandaag te kunnen vertellen dat ook Davina Michelle, Maan en Diggy Dex met ons meereizen naar De Kuip” zegt Marco. “Davina en Maan gaan samen het voorprogramma verzorgen en Diggy Dex krijgt een bijzondere rol in de show. Langzaamaan valt alles op z’n plek, ik kijk er enorm naar uit en beloof dat er nog veel meer moois aankomt, deze reeks wordt een unieke mijlpaal in m’n carrière”.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle trekt het land in

Eerder werd al bekend dat ook Davina Michelle, André Hazes, Lil Kleine en Di-rect als 'mystery guests' zullen optreden tijdens de vijf concerten in Rotterdam. De concerten op 29 mei, 30 mei, 1 juni en 5 juni zijn uitverkocht. Alleen voor de show op zondagmiddag 2 juni zijn nog kaarten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!