Beeld © Getty Images

Céline Dion verdedigt haar gewicht

03 april 2019 03:17

Céline Dion kwam de afgelopen maanden meerdere malen in het nieuws vanwege haar gewicht, dat volgens veel van haar fans 'zorgwekkend laag' was. De zangeres maakt korte metten met deze aantijgingen en zegt 'dat er niets aan de hand is'. "Mijn gewicht is prima," aldus Céline.

"Er is niets aan de hand met mij"

Céline liet in Good Morning America het volgende weten: "Ja, ik ben dun. Dat ben ik altijd geweest. Maar ik ben ook aardig, dat ben ik ook altijd geweest. Geloof me, er is niets aan de hand met mij."

Het verlies van haar echtgenoot Rene Angelli, drie jaar geleden, heeft de hitzangeres behoorlijk aangegrepen. "Ja, natuurlijk was dat heftig. Maar je kan niet ineens stoppen met leven, je moet gewoon doorgaan. Elke nieuwe morgen is het begin van een nieuwe dag, waarmee je je eigen leven een frisse start geeft."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Er wordt nóg een film over Céline Dion gemaakt

Céline is vooral erg trots op haar kinderen, die het de afgelopen drie jaar niet makkelijk hebben gehad. "Ze groeien op...en dan kijk ik naar ze en denk: wow, dat hebben we toch maar even mooi geflikt met z'n allen. Dat moment vervult mij dan met trots."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Film over wereldster Céline Dion in de maak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!