Moederschap valt Cardi B zwaar

09 april 2019 04:40

Tijdens een interview bij het Beautycon Festival in New York heeft Cardi B zich uitgesproken over het hebben van een kind. En dat valt de moeder van de 8 maanden oude Kulture niet altijd mee, zo bekende de rapper.

Cardi zei bang te zijn dat haar dochter haar vergeet als ze aan het reizen is en biechtte ook op dat het moederschap haar zwaarder valt dan ze vooraf dacht. "Het is super moeilijk. Het is mijn grootste uitdaging ooit. Ik vind het niet eens leuk om erover te praten, gewoon omdat het zo zwaar is. Ik heb mijn baby nu bijvoorbeeld al 2 dagen niet gezien, omdat ik in Las Vegas was. En nu ben ik weer hier. En dat doet me denken: ze gaat me vergeten!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cardi B behaalt record aantal nominaties Billboard Awards

De Grammy-winnares dacht dat alles wel op rolletjes zou lopen als ze eenmaal bevallen was, maar niets bleek minder waar. "Toen ik nog zwanger was dacht ik: ik huur een nanny in en dan reist mijn kind overal met me mee. Maar toen de kleine geboren was, kickte mijn moederinstinct in en vertrouwde ik niemand met haar."

Gelukkig helpen Cardi's moeder en zus als zij voor haar werk moet reizen en is de baby dus in vertrouwde handen. Ook de vader van het kind, rapper Offset, helpt mee waar hij kan. Cardi en hij zijn in principe uit elkaar, maar zijn voor de wet nog niet officieel gescheiden. Of dat ooit gaat gebeuren is nog maar de vraag, aangezien de twee de laatste maanden weer veel tijd met elkaar hebben doorgebracht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cardi B legt stopwoordje als merknaam vast

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!