Beeld © ANP

Douwe Bob: 'Er is ruimte voor liefde'

12 april 2019 17:44

Douwe Bob maakt volgende maand zijn filmdebuut in de feelgoodfilm Singel 39. Hoewel de film vol romantiek zit, is de zanger zelf niet verliefd. Dat verklapt hij aan RTL Boulevard.

"Het leven gaat door, ik ben gelukkig"

Singel 39 vertelt het verhaal van hartchirurg Monique, gespeeld door Lies Visschedijk, van wie het leven compleet op de kop wordt gezet door haar nieuwe homoseksuele buurman Max (Waldemar Torenstra). Ook Douwe maakt zijn debuut op het witte doek in de film. En de reacties zijn lovend. "Mensen vinden het leuk", vertelt hij aan RTL Boulevard.

"Kijk het is niet hoogstaande kunst wat ik heb geleverd, maar desalniettemin was het wel spannend." Hoewel de rol van horecatijger hem op het lijf geschreven is, vond 'ie het wel spannend. "Dan speel je met die fantastische acteurs, en dan is het wel spannend met al die camera’s en zo."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob: ik ben soms een domme lul

Ook heeft de zanger de titelsong van de film verzorgd, maakte distributeur Dutch FilmWorks donderdag bekend. Vanmorgen speelde Douwe het nummer voor het eerst tijdens de ochtendshow van Barry Paf op 100% NL. En met zo'n nummer vragen fans zich af hoe het nu eigenlijk met het liefdesleven van de singer songwriter zelf zit.

"Het verbaast mij telkens weer hoe belangrijk dat soort dingen zijn", vertelt hij aan RTL Boulevard. "Maar ik begrijp het wel. Het is waar, ik ben vrijgezel." Toch heeft hij wel de liefde van zijn leven naast hem liggen, zijn hondje. Maar "er is ruimte voor liefde, zeker.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Snollebollekes reageert op uithaal Douwe Bob

En dat terwijl hij tijdens de Edisons in zijn speech nog zijn vriendin bedankte. "Dingen werken soms niet", is zijn verklaring. "Het loopt niet altijd zoals je wil (...) Maar het leven gaat door, ik ben gelukkig.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!