Beeld © Getty Images

Beyoncé-docu NU te zien bij Netflix

17 april 2019 09:33

Who run the world? Beyoncé! De langverwachte documentaire van Queen B, genaamd Homecoming, is vanaf nú te zien bij Netflix. Ga er maar goed voor zitten, want de film duurt twee uur en zeventien minuten. Genieten!

De streamingdienst kondigde de bekendmaking begin april op een opmerkelijke manier aan: officiële twitteraccounts van Netflix van verschillende landen tweetten de poster van de documentaire bijna gelijktijdig. Op de poster stond alleen Homecoming 17 april Netflix, maar de Beyoncé-fanclub op Twitter ging bij de aankondiging volledig uit zijn dak. "April is vol zegeningen", twitterde een fan. "Maak mijn agenda leeg!", schreef een ander. 

En ze hadden het goed, want vandaag is de dag. En de zangeres lanceert niet alleen haar docu, maar om het feest compleet te maken dropt ze vandaag ook haar nieuwe album met 40(!) nummers erop. Het album heeft de naam Homecoming: The Live Album. Wat een dag!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo vier jij vakantie als Beyoncé

De documentaire is een ode aan het optreden van de wereldster op festival Coachella in 2018. De zangeres schreef daar geschiedenis door er de eerste vrouwelijke zwarte headliner ooit te zijn. De enige twee andere vrouwelijke headliners waren Lady Gaga en Björk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!