Beeld © Getty Images

Ariana Grande: 'Optreden is hel'

19 april 2019 08:52

De 25-jarige ster Ariana Grande zingt de sterren van de hemel en maakt van haar optredens een groot feest. Toch laat de zangeres weten dat van dat feest zeker niet altijd sprake is.

"Alsof je het helemaal opnieuw beleeft"

Op donderdag tweette een fan over Ariana's hit Thank U, Next: "Muziek is je therapie en ik vind het fijn om je te zien genezen." Ariana's reactie schokte velen. Ze schrijft in de inmiddels verwijderde tweet: "Het uitvoeren ervan is alsof je het helemaal opnieuw beleeft en het is de hel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ed Sheeran en Ariana Grande op nieuw album Lil Dicky

Fans reageren al gauw op de tweet en steunen Ari. Een van de fans vraagt of ze haar tour niet wil cancelen, maar daar is de zangeres duidelijk over. Dat gaat niet gebeuren. Op de vraag of het touren wel goed voor haar gezondheid is antwoordt Ariana: "Ik denk het niet. Echt. Het is heel moeilijk geweest. Ik had zoveel in mijn hoofd en het is zo zwaar."

In een andere tweet onthult Ariana: "Ik doe heel hard mijn best. Ik voel me gewoon leeg en ik wil meer te zeggen hebben en meer energie hebben voor jullie en ik heb helemaal niks. Ik hou van jullie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Optreden Coachella Ariana Grande goed voor 8 miljoen

Ariana heeft net haar optreden bij het Amerikaanse festival Coachella achter de rug, waar ze de jongste headliner was. Eerder liet de 25-jarige al weten dat ze problemen heeft met haar mentale gezondheid. Na een hersenscan blijkt dat ze lijdt aan PTSD (Post-traumatic Stress Disorder).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ariana Grande komt met eigen make-uplijn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!