Beeld © ANP

Organisatie Oranjebal niet blij met afzegging Glennis Grace

25 april 2019 19:27

Glennis Grace heeft geen vrienden gemaakt bij de organisatie van het Oranjebal in Ede. De zangeres heeft namelijk een week van te voren afgezegd om te zingen bij de finale van The Voice Kids.

“Daaaag Glennis! Voor jou 3 anderen”

De organisatie is niet bepaald te spreken over deze actie en heeft de foto van Glennis op de website doorgekrast. Daarbij staat geschreven: “Daaaag Glennis! Voor jou 3 anderen.” Ook valt het volgende te lezen: “Glennis Grace heeft een week voor het Oranjebal afgezegd. Niet dat ze ziek is ofzo. Nee, er kwam gewoon iets tussendoor waar ze echt niet onderuit kon. Gelukkig had het niets te maken met een tussengekomen schnabbel die beter betaalde dan een optreden voor het Oranjebal, want dat zou wel heel rottig voelen voor het goede doel.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace openhartig over depressie

De manager van Glennis laat aan RTL Boulevard weten dat de zangeres morgen optreedt in de finale van The Voice Kids en dat er in haar contract stond dat ze het optreden op het Oranjebal voor zoiets mocht afzeggen. Het Oranjebal heeft in plaats van Glennis, de dames van OG3NE gestrikt voor een optreden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!