Beeld © ANP

Iggy Azalea schiet videoclip op bijzondere locatie

28 april 2019 13:18

Iggy Azalea heeft haar nieuwe videoclip op een wel heel bijzondere locatie opgenomen. De Fancy-rapper koos voor de luxe hondenvilla van hotelerfgename en vriendin Paris Hilton, is te zien in een kort fragment dat Iggy op Twitter deelt.

"Paris is een goede vriendin van me en was aardig genoeg om me te laten filmen in haar hondenhuis"

Oplettende kijkers hadden gelijk door dat de 28-jarige Australische in de nieuwe video voor haar single Started, die vrijdag uitkomt, voor het stulpje van Paris' viervoeters stond. "Paris is een goede vriendin van me en was aardig genoeg om me te laten filmen in haar hondenhuis", zegt Iggy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Iggy Azalea klaar met bakken kritiek

Dat volgers zagen dat het om de hondenvilla van Paris ging, is niet zo vreemd. De hotelerfgename deelt geregeld beelden van het onderkomen dat luxer is dan dat van een gemiddeld gezin. Het twee verdiepingen tellende hondenhuis met balkon liet Paris speciaal bouwen voor Dollar, Marilyn Monroe, Peter Pan, Princess, Prince Baby Bear, Harajuku Bitch, Dolce en Prada. Het interieur is roze en binnen zijn er airco, een verwarming, designer-meubels en een kroonluchter.

Paris liet de villa twee jaar geleden bouwen en deelde destijds trots foto's van het stulpje. Dit viel echter niet bij iedereen in goede aarde en op social media werd er flink over gepraat. Zo vonden veel mensen dat Paris het geld beter had kunnen uitgeven aan het redden van straathonden of een ander goed doel. Ook werd geklaagd dat de blondine, met een geschat vermogen van 300 miljoen dollar, geld te veel heeft en niet meer weet wat ze ermee moet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Iggy Azalea cancelt grootste deel van tournee

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!