Beeld © ANP

Wil je naar het Eurovisiesongfestival? Kaarten zijn dure grap

29 april 2019 17:15

Normaliter zijn de kaartjes van het Eurovisiesongfestival binnen een mum van tijd uitverkocht. Dit jaar lijkt het erop dat de organisatie de kaarten niet kwijtraakt. Wellicht komt het door de ietwat onrustige locatie in Tel Aviv of door de hoge prijzen van de kaarten.

De prijs van een kaartje varieert namelijk tussen de 85 en 500 euro. Wil je bijvoorbeeld naar een repetitie van de finale? Dan leg je al gauw 245 euro neer. Om daadwerkelijk bij de eerste halve finale aanwezig te zijn moet je 309 euro ophoesten. Ook kun je ervoor kiezen om als VIP een show te bekijken. Dan zit je voor 495 euro tussen de artiesten en de delegaties. Let wel op: dit zijn enkel prijzen voor de shows. Hier bovenop komen nog de kosten voor de reis en je verblijf. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Komt het Eurovisiesongfestival naar Den Haag?

Voor dit geld krijg je wel een drie uur durende show en een waar spektakel. Daarnaast is er een grote kans dat je de Nederlandse inzending Duncan Laurence ziet winnen. Althans als het aan de bookmakers ligt, hij staat namelijk nog altijd bovenaan en blijft favoriet. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!