Beeld © Getty Images

Louis Tomlinson: 'Er komt sowieso een One Direction-reünie'

05 mei 2019 14:00

Het is al drie jaar geleden dat de jongens van One Direction een 'hiatus' in lastten. De jonge fans van de band waren in tranen door het nieuws van de breuk, maar Louis Tomlinson verzekert nu dat een reünie "onvermijdelijk" is.

"Ik zou er zeker versteld van staan als het niet gebeurt"

Sinds de breuk van One Direction in 2016 hebben Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan en Louis Tomlinson altijd vragen over een eventuele reünie ontweken. Maar Louis heeft nu eindelijk antwoord gegeven of het er ooit nog van komt. "Ik denk dat het wel gaat gebeuren", zegt de zanger in een nieuw interview. 

"Ik zou er zeker versteld van staan als het niet gebeurt", gaat hij verder. "Volgens mij is het onvermijdelijk. De grote vraag is wanneer we een reünie doen. Dat is iets waar we zelf ook eigenlijk geen antwoord op hebben op dit moment." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Louis Tomlinson reageert voor het eerst op overlijden zusje

Het X Factor UK-jurylid zegt ook dat het belangrijk voor de jongens is om eerst te bereiken wat ze willen als solo-artiesten. "Ik denk dat het belangrijk is dat als we weer bij elkaar komen, we allemaal op dezelfde golflengte zijn en hebben gedaan wat we als individuen wilden doen. Dat is een enorm belangrijk punt voor onze terugkeer." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zusje (18) van Louis Tomlinson overleden

Louis vertelde ook waarom hij zo trots is op de band. "Als ik terugkijk op One Direction en onze herinneringen samen, dan is het alleen maar positief. Ik denk dat we muzikaal op een punt kwamen, zeker met de laatste twee albums, dat we daar echt trots op zijn." 

"We begonnen als boy band en kwamen uiteindelijk op een veel hoger niveau. Ik ben heel trots op onze tijd samen, zeker weten."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!