Beeld © ANP

Zoon Linda de Mol dropt tweede single (met superzoete video!)

08 mei 2019 19:33

Julian Vahle, de zoon van tv-koningin Linda de Mol, heeft een tweede track uitgebracht mét bijpassende videoclip. Met Older, de opvolger van het in maart verschenen Miss America, hoopt Julian een zomerhit in handen te hebben. 

 “Ik wilde graag een nostalgisch liedje maken”

De bijpassende video die de 22-jarige op zijn Instagram deelt, zit vol met beelden uit zijn kindertijd. “Ik wilde graag een nostalgisch liedje maken. Hoe je op het verleden terugkijkt elke keer dat je ouder wordt”, vertelt hij trots aan Shownieuws. Zijn vader heeft hem geholpen met de clip, die snel verschijnt. “Hij heeft alle babycamera’s van 22 jaar geleden uit de kast gehaald en die beelden aan elkaar geplakt." Het resultaat? Een persoonlijke en schattige video vol met mini Julian's. Hoogtepunt van de clip: een kleine Julian in Winnie de Poeh outfit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol blaast Ik Hou van Holland nieuw leven in

Het nummer lag al een paar jaar op de plank, nadat hij het ooit maakte voor zijn opleiding. Nu heeft hij er een nieuwe draai aan gegeven en aast hij op een plek in de top 40. Maar hij heeft nog meer dromen. Zo vertrekt de zoon van Linda binnenkort naar Amerika en is hij volop bezig met nog meer muziek. De naam van zijn volgende single heeft 'ie al: "Dat wordt Now That I Know You, een beetje een liefdesliedje. Nou ja, behoorlijk een liefdesliedje eigenlijk." Eentje om in de gaten te houden dus!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!