Beeld © Getty Images

Op deze datum komt de docu over The Jonas Brothers uit

09 mei 2019 11:46

The Jonas Brothers zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ze komen met nieuwe muziek, een nieuwe tournee en als klap op de vuurpijl komt er ook een documentaire over de broers. Amazon, die de film produceert, heeft nu laten weten dat de docu op 4 juni uit zal komen in Amerika. Wanneer de documentaire in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

In de documentaire Chasing Happiness krijgen we een kijkje in het leven van Kevin, Joe en Nick. Vooral de beginjaren van het trio zijn vastgelegd. Zo is te zien hoe zij opgroeiden in New Jersey en hoe hun familie soms moeite had om rond te komen. In hun tienerjaren werden de broers juist in één klap mega succesvol, wat het leven van de hele familie op de kop zette. En natuurlijk is ook de tragische break-up in 2013 vastgelegd in de documentaire. Toen besloten de broers niet langer als The Jonas Brothers verder te gaan, maar juist om apart van elkaar nieuwe muziek te maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jonas Brothers geven voor het eerst in tien jaar show

Amazon heeft ook meteen een nieuwe promo van de documentaire gedeeld. Wat opvalt, is dat de promo weinig toont van de documentaire, maar juist meer aanvoelt als een reclame voor Amazon zelf. Kevin, Joe en Nick praten namelijk tegen Alexa, een soort digitale assistent van Amazon waar je tegen kunt praten. Of de hele documentaire zo wordt, is nog even afwachten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!