Beeld © ANP

Bizzey vindt zichzelf de beste muzikant van Nederland

09 mei 2019 19:08

Rapper Bizzey vindt zichzelf de beste muzikant van Nederland. Dat vertelt hij tegen presentator Igmar Felicia bij RUMAG Roulette. “Ik vind mijn nummers het hardst. Ik luister wel veel naar mijn eigen muziek.”

Bizzey, bekend van nummers als JA! en Traag, vindt zichzelf dan wel de beste muzikant van Nederland, maar niet de beste rapper. “Ik vind Chief Keef echt een beest. Als rapper vind ik Frenna echt heel goed. Maar ik luister op dit moment ook vaak naar muziek van Snelle, bijvoorbeeld.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bizzey weet het meest over seks

Naast miljoenen streams luistert Bizzey zelf ook graag naar zijn eigen muziek. Volgens de JA-rapper is dit heel normaal in de rapscene. “Alle artiesten waarmee ik chill luisteren bijna alleen hun eigen liedjes”, zegt Bizzey.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise en Ali B reageren op uitspraken Bizzey

Naast rapper is Bizzey ook artiestenmanager. Zo stond hij aan de wieg van het succes van Famke Louise. Zij vond hem te streng en besloot over te stappen naar Ali B’s SPEC. Bizzey heeft naar eigen zeggen geleerd van de breuk, maar denkt dat Famke succesvoller was geworden als ze onder zijn hoede was gebleven. “Als zij doorging bij mij – dat vind ik jammer – had ik nu wel in nummers veel meer succes kunnen boeken.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!